Over Op het Veld

Een elektrotechnisch & werktuigbouwkundig bedrijf dat dankzij innovatie, kennis en kwaliteit vooraan staat in de regio.

Voor iedere vraag een passende oplossing


In de laatste eeuw is Op het Veld uitgegroeid tot een totaalpartner voor alle technische installaties. Het is niet wat we doen, maar wie we zijn. En worden we betrokken vanaf het voortraject, dan zijn we op ons best. De betrokkenheid van onze vakmensen is sterk voelbaar. We zijn een toegankelijke organisatie met een familiaire cultuur. Echte teamspelers. Meegaand naar de klant, loyaal aan onszelf.

Kernwaarden

Waar wij veel waarde aan hechten: open en eerlijk zijn, gemaakte afspraken nakomen en kwaliteit bieden. Niet alleen in ons werk, ook naar elkaar. Door vroegtijdig mee te denken als uw project- en kennispartner leveren we maximale meerwaarde, gedurende het gehele project én daarna.

Flexibiliteit, betrouwbaarheid, stabiliteit en kennis zorgen voor langdurige en diepgaande relaties met onze klanten. In de regio’s Limburg en Noord-Brabant, maar ook steeds meer in het Duitse grensgebied en andere delen van Nederland.

 

Onze diensten

Elektrotechniek

Wij ontwerpen en bouwen complete, toekomstbestendige installaties op maat. Dit bereiken we door goed te luisteren, ideeën aan te dragen en alternatieve oplossingen te bieden. Door gebruik te maken van de laatste technieken is alles mogelijk voor nagenoeg iedere vraag.

Lees meer

Werktuigbouwkunde

Bedrijfszekerheid, onderhoudsvriendelijkheid, veiligheid en hoog rendement zijn het resultaat van de juiste technische installaties. Aan de basis hiervan staan zowel persluchtinstallaties, koel- en verwarmingssystemen, ventilatiesystemen, productielijnen etc.

Lees meer

Beveiliging

Beveiliging is een van de belangrijkste zaken om rekening mee te houden in uw gebouw. Niet alleen om inbraak te voorkomen, ook in het geval van brand is een betrouwbaar beveiligingssysteem noodzakelijk. Met inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en een bewakingscamera verlaat u het pand met een gerust gevoel

Lees meer

Gebouwautomatisering

Bij nieuwbouw of renovatie adviseren wij in de aanleg van zogenoemde intelligente installaties. Denk bijvoorbeeld aan automatisering en integratie van de gebouwbeveiligingsinstallatie, verlichtingsregeling, besturing voor zonwering, verwarmings- en klimaatregeling of multimediatoepassingen.

Lees meer

Duurzame energie

Energiezuinig en milieubewust ondernemen met zonnepanelen, warmtepompen en elektrische laadpalen: technische installaties die in de huidige samenleving niet meer zijn weg te denken. Als vooruitstrevend installatiebedrijf zijn wij continu op zoek naar nieuwe markten, innovatieve technieken en moderne producten. Zo draagt Op het Veld bij aan een duurzamere wereld.

Lees meer

Energiemanagement

Gebouwen hebben op verschillende momenten een veranderende behoefte aan energie. Daarnaast zijn panden steeds meer afhankelijk van elektriciteit door de energietransitie. Hoe zorgen we dat de gevraagde energie op het juiste moment op de juiste plaats is? En wanneer moet een installatie uitgebreid worden? Op deze en andere vragen geven we antwoord met behulp van energiemanagement.

Lees meer

Technische inspecties

De keuring van elektrotechnische installaties in gebouwen is essentieel voor een blijvende werking en maximale levensduur. Met technische inspecties en tijdig onderhoud wordt de veiligheid en kwaliteit van installaties gewaarborgd. Veilig voor de gebruiker, bedrijfszeker voor de productie-continuïteit. 

Lees meer

Service & onderhoud

De zorg voor het technisch onderhoud en beheer van uw gebouwgebonden installaties kan aan ons overgelaten worden. In overleg stellen we hiervoor een service/onderhoudscontract op maat samen. In het geval van een dringende storing, technische inspectie of preventief onderhoud staat Op het Veld klaar.

Lees meer

Op het Veld is vooruitstrevend qua techniek, maar investeert daar ook in.

Roy Coumanns

Werkvoorbereider, OP HET VELD

MAAK KENNIS MET ONS

Heb je vragen?

Neem contact op
Blauwwater 9C Belfeld
077 475 1254